14 mai 2021

A partir d'aquetsa setmana tornem a servir sopars

Després de molts mesos sense poder-ho  fer, aquesta setmana, per fi, podem tornar a  oferir servei de sopars. El nostre horari serà de 19:30 a 21:30 ja que a les 23:00 hem de tancar l'establiment. Esperem gaudir ben aviat de la vostra companyia. 

+ info

29 gen 2020

Necessitem cambrera/er

Necessitem cambrer o cambrera per treballar els caps de setmana

+ info

16 gen 2020

El plat solidari 2019 recapte 1476€

Aquesta tarda hem fet entrega del plat solidari 2019 als responsables de Creu Roja Vall de Camprodon. Un efemèrida que, gràcies als nostres clients, any rere any hem consolidat; un fet que certifica l'èxit de la iniciativa i que ens encoratge a seguir per aquest camí. 

+ info

05 des 2019

FIRA DE LA PURÍSSIMA 2019

Un any més els carrers de la Vila de Camprodon s'ompliran de parades, atraccions i activitats diverses; serà en motiu de la fira de la Puríssima que un any més omplirà els carrers del poble. A la pàgina www.purissimacamprodon.cat podran trovar tota la informació més rellevant. A gaudir de la Vall de camprodon amics i amigues!

+ info

10 jul 2019

JA TORNEM ESTÀ AMB VOSALTRES

Després d'un dies de descans, el proper divendres tornem a obrir les portes amb la il.lusió d'afrontar l'estiu amb els millors desitjos, un estiu que es presenta amb un nova carta i noves propostes gastronòmiques

+ info

31 mai 2019

Visita al Mas la Folcrà

En Xavier i la Gemma gestionen la granja Mas Folcrà des de l'any 1992; al llarg d'aquests més de 25 anys al capdavant de l'explotació hi trobem un denominador comú, la il·lusió per tirar endavant una empresa a vegades poc reconeguda. La pagesia  ha estat i és,la peça clau per mantenir l'equilibri natural idoni perquè les persones puguem viure  harmònicament amb la naturalesa. La pagesia, com deia aquell, és el jardiner del país. En Xavier i la Gemma han fet d'aquest ofici la seva vida i pot ser per això quan visites la seva explotació t'adones de la importància de prendre consciència del que mengem i consumim. Darrera cada got de llet del Folcrà hi ha l'esforç i la dedicació d'una família que ens vol oferir un producte de qualitat perquè gaudim tant com ells ho fan cuidant les seves baques.

 L'explotació del Mas Folcrà compte amb 2 ramats de vaques diferents;  les unes són les Brunes dels Pirineus, destinat a pastures i a l'engreix. Aquest, dintre l'explotació desenvolupa una funció importantíssima en l'àmbit de l'equilibri natural, doncs gràcies a elles es mantenen pastures i zones que sense la seva aportació es convertirien en  boscoses. L'altre ramat són les vaques de llet o frisones, peça clau per l'elaboració i comercialització de la llet  i l'elaboració dels formatges Mubee.

Al Pont9 utilitzem la llet del Mas Folcrà per a diferents elaboracions, fins hi tot , fem un postra a partir de  la seva llet. Consumir i utilitzar productes de proximitat és,a més d'una convicció, una manera eficaç d'oferir als nostres clients productes d'una altíssima qualitat. 

 

 

+ info

11 mai 2019
cassoleta

Comencen les jornades gastronòmiques dedicades al poltre.

Aquests són els plats que podeu degustar dins de la nostra proposta culinària.

+ info

12 abr 2019
primavera

Estrenem carta descobreix-la!

Cuina de primavera amb producte de temporada.

+ info

28 feb 2019
curs

Ens formem per innovar i millorar maridatges i producte

Els dijous assistim a una formació sobre elaboració de formatges i maridatge de vins ;-)

 

+ info

19 feb 2019

07 feb 2019
El tenedor

Ens hem convertit en "insider" al Tenedor gràcies a vosaltres!

Prop de 100 comentaris i una valoració de més de 9, ens situen com a establiment destacat al portal "El Tenedor".

+ info

05 feb 2019
Plat solidari

Entreguem la recaptació del plat solidari a l'Oncolliga Girona

En aquesta 5a edició del plat solidari hem recaptat 1.438€

+ info